Fruit & Veggies Foodtruck

Ontdek Fruit en Veggies: Dé gezonde foodtruck voor elk evenement

Welkom bij Fruit en Veggies, de meest verfrissende en gezonde foodtruck in de regio Haaglanden. Onze foodtruck brengt een unieke twist aan jouw evenement met een uitgebreid assortiment aan fruitsalades, smoothies, vers geperste juices, en fruitspiezen, al dan niet overgoten met Belgische fairtrade chocolade.

Onze specialiteiten

Smoothies en juices
Onze smoothies en juices zijn een ware traktatie voor de smaakpapillen, vol vers fruit en bomvol vitamines. Perfect voor een gezonde boost tijdens jouw evenement.
Fruitspiezen
Onze fruitspiezen, beschikbaar met of zonder een laagje heerlijke Belgische chocolade, zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook voor de mond.
Verse fruitsalades
Onze fruitsalades zijn samengesteld uit de beste seizoensproducten, zodat uw gasten kunnen genieten van de meest smaakvolle ervaring.

Inzetbaar voor elk bedrijfsevenement

Zoek je iets unieks voor jouw bedrijfsevenement? Fruit en Veggies biedt een gezonde, smakelijke aanvulling die past bij elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, teambuildingactiviteit, of een informeel samenzijn, onze foodtruck maakt van ieder evenement een gezond feestje.

Agenda

Waar kunt u ons de komende tijd vinden?

  • 9 mei – SEV voetbal toernooi
  • 20 mei – Forum sport toernooi
  • 1 & 2 juni – SV Leidschenveen
  • 15 juni – Forum sport
  • 22 juni – WK adoptiekids Vianen

Mis de kans niet om ons te ontmoeten en te genieten van ons overheerlijke, gezonde aanbod!

Over onze Foodtruck

Fruit en Veggies staat voor kwaliteit en smaak. Met een focus op versheid en duurzaamheid, willen Chantal & Remko Kloosterman, de drijvende krachten achter deze onderneming, ieder evenement voorzien van een gezonde, smakelijke optie. Onze vrolijk en fruitig uitziende truck trekt niet alleen de aandacht maar zorgt ook voor een onvergetelijke ervaring.

Neem contact met ons op

Geïnteresseerd in het huren van de Fruit en Veggies foodtruck voor jouw evenement? Wilt u meer weten over ons menu of een gepersonaliseerde offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via 070-3204739 of mail naar [email protected]. We staan klaar om van jouw evenement een gezond succes te maken!

Hartelijke groe(n)ten,

Chantal & Remko Kloosterman

Shopping cart0
Er zijn geen producten in de winkelwagen!
0