Over Fruit & Veggies

Mag ik ons aan u voorstellen? Mijn naam is Chantal en inmiddels ben ik al meer dan 20 jaar werkzaam in de groente- en fruitbranche. Samen met mijn vader run ik in Leidschendam een groentewinkel waar de passie voor gezond en lekker eten is ontstaan. In februari 2018 ben ik samen met mijn man Remko een tweede avontuur aangegaan en hebben wij een foodtruck gekocht. Al jaren vind u ons op tal van locaties in de regio Haaglanden. Van sportevenementen tot braderieën en van foodtruckfestival tot buurtfeest. Wij maken van ieder evenement een gezond feestje!

Door alle beperkingen die sinds de komst van Covid 19 zijn opgelegd, staat onze foodtruck voorlopig in de stalling. Alleen is stilzitten voor ons geen optie…

Zoals u misschien al weet, verkopen wij in de foodtruck, naast smoothies en gesneden fruit, ook aardbeien chocolade sticks. Inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio.

Sinds begin april hebben wij ons assortiment chocolade aardbeien snacks uitgebreid en bezorgen wij bij klanten thuis.
En zoals u van ons gewend bent, gebruiken wij hiervoor alleen kwalitatieve producten. De lekkerste aardbeien, smaakvolle Belgische chocolade en vrolijke chocolade decoraties.

Wij hopen u te kunnen verrassen door ons smakelijke assortiment. Heeft u nog vragen naar aanleiding van iets wat u gezien heeft? Neem gerust contact met ons op.
Vergeet een ding niet,
Chocolate makes you smile!

Remko & Chantal
Fruit en Veggies

Shopping cart0
Er zijn geen producten in de winkelwagen!
0